„Tori & Dean – O familie la Hollywood” ajunge la final?

Apropo.ro / 28.11.2014, 19:00
Conform celor de la Radar Online, Dean McDermott a anunţat că reality show-ul care are în centrul familia McDermott-Spelling se va încheia. Cu toate acestea, Tori Spelling spune că nu. Care este adevărul?
Problemele cuplului au început în urmă cu un an când Tori a descoperit că soţul ei, Dean McDermott, avea o relaţie de ceva vreme cu o femeie din Canada. De atunci, reality show-ul care avea în centru o familie aparent fericită, s-a transformat într-o dramă maritală de proporţii tabloide. 
  
Tori n-a stat pe gânduri şi a apelat la un consilier marital, devenit între timp personaj în reality show, iar Dean părea să-şi asume greşeală. Însă nici unul, nici altul nu au luat în considerare copiii – patru la număr – pe care îi au împreună, până când nu au apărut primele semnale îngrijorătoare. Liam, cel mai mare dintre ei, are probleme la şcoală si devine tot mai dificil. „Familia are nevoie de linişte, să nu mai fie tot timpul la televizor, dar Tori nu poate să înţeleagă asta” spune Dean despre soţia lui pe care o acuza indirect că savurează dramă din sânul familiei. 
  
Noul sezon al reality show-ului „True Tori”, ce a debutat pe 25 noiembrie pe Lifetime, prezintă lupta celor doi despre felul în care vede fiecare noţiunea de părinte. Scandaluri şi acuzaţii…Şi totuşi, dacă noile declaraţii sunt doar o nouă formă de marketing? 
  
Cum credeţi că ar trebui să reacţioneze cei doi că să le fie bine copiilor?