Tori Spelling a divorțat

Apropo.ro / 17.04.2006, 10:45
Tori Spelling a divorțat
Actrița Tori Spelling, care a jucat rolul Donnei din celebrul serial pentru adolescenți din anii Â’90 "Beverly Hills", a divorțat de actorul Charlie Shanian. Fiica producatorului de televiziune Aaron Spelling, în vârsta de 32 de ani, s-a separate în septembrie 2005 de Shanian, dupa


Actrița Tori Spelling, care a jucat rolul Donnei din celebrul serial pentru adolescenți din anii Â’90 „Beverly Hills”, a divorțat de actorul Charlie Shanian.

Fiica producatorului de televiziune Aaron Spelling, în vârsta de 32 de ani, s-a separate în septembrie 2005 de Shanian, dupa 14 luni de mariaj, iar dupa o luna soțul ei a depus dosarul pentru divorț. În decembrie 2005, actrița a anunțat ca s-a logodit cu actorul Dean McDermott

Divorțul va fi pronunțat definitiv pe 20 aprilie. Tori Spelling, care actualmente joaca într-un serial televizat inspirat din viața sa, „So NoTORIous” pe canalul VH1, va fi atunci libera sa se recasatoreasca. McDermott a divorțat în februarie 2006, dupa 12 ani de casatorie.

Nunta lui Tori Spelling cu Charlie Shanian a avut loc în casa de 5.200 de metri patrați, proprietatea lui Aaron Spelling în Beverly Hills, și a costat un million de dolari.

Mediafax