Tori Spelling divorțează de Dean McDermott?

De: Mia Nicolescu / 05.03.2013, 09:29
Surse din anturajul celor doi soți spun că certurile în public și bănuielile infidelității vor duce la o despărțire.

În urmă cu câteva zile, în presa despre Ocean au apărut zvonuri conform cărora Tori Spelling, celebra actriță din „Beverly Hills 90210”, se află în prag de divorț la doar șase luni de la venirea pe lume a celui de-al patrulea ei copil.

Surse din aturajul celor doi soți vin cu noi detalii despre motivele care îl determină pe Dean McDermott să pună punct căsniciei.

„Dean este dependent de sex. Tori însă se teme că va rămâne din nou însărcinată și că se va îngrășa, așa că refuză să întrețină relații sexuale la fel de des cum o făcea înainte. În același timp, ea este convinsă că dacă nu își satisface soțul în dormitor, el își va căuta pe altcineva. Neîncrederea o transformă într-o persoană posesivă: îi citește mesajele de pe telefon des, îi verifică e-mailul… Totul se va întoarce împotriva ei la un moment dat”, a mărturisit sursa pentru revista StarMagazine.

HEPTA: Tori Spelling și Dean McDermott

HEPTA: Tori Spelling și Dean McDermott nu par o familie fericită

Aceeași sursă susține că Dean McDermott i-ar fi spus lui actriței că este grasă și că din cauza delăsării nu a reușit să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

„Deși nu e prima oara când se ceartă, soțul ei a început deja să își caute o nouă locuință și vrea să plece de acasă. Și-a calculat deja ce bani va primi pe urma divorțului”, a încheiat sursa.