Tori Spelling este insarcinata cu al doilea copil

Apropo.ro / 26.01.2008, 14:21
Tori Spelling este insarcinata cu al doilea copil
Tori Spelling, vedeta din celebrul serial pentru adolescenti "Beverly Hills 90210", este insarcinata cu cel de-al doilea ei copil.

Tori Spelling, vedeta din celebrul serial pentru adolescenti "Beverly Hills 90210", este insarcinata cu cel de-al doilea ei copil, informeaza hollywood.com.

Bebelusul va fi al doilea copil al actritei si al sotului acesteia, Dean McDermot. Cei doi mai au un baietel, Liam Aaron, care s-a nascut in martie 2007. De asemenea, Dean McDermot mai are un fiu, Jack, in varsta de 10 ani, si o fiica adoptata, in varsta de trei ani, din prima casatorie.

Cuplul este extrem de fericit datorita acestei vesti. "S-au distrat foarte mult cu Liam si abia asteptau sa mai faca un copil", a declarat o sursa apropiata celor doi.

Spelling, in varsta de 34 de ani, si McDermot, in varsta de 40 de ani, erau casatoriti cu alte persoane cand s-au intalnit pe platourile de filmare ale productiei de televiziune "Mind Over Murder", in Ottawa, Canada, in vara anului 2005.

Tori si Dean s-au casatorit in mai 2006, in cadrul unei ceremonii pe o insula privata din Fiji, cu putin timp inainte ca celebrul tata al actritei, producatorul de televiziune Aaron Spelling, sa moara.

Tori Spelling a interpretat, timp de zece ani, rolul Donna in serialul "Beverly Hills, 90210", produs de studiourile Fox. De asemenea, ea a aparut in filme precum "Scary Movie 2" si "Troop Beverly Hills".