Tori Spelling, operată din cauza complicațiilor postnatale

De: Gabriela Voicu / 19.09.2012, 11:07
Tori Spelling, operată din cauza complicațiilor postnatale
Actrița Tori Spelling a fost internată de urgență în weekend și operată din cauza unor complicații apărute după cezariana la care a fost supusă pe 30 august, când a născut al patrulea copil.

Actrița Tori Spelling, cunoscută publicului din România pentru rolul din serialul „Beverly Hills 90210”, a fost internată de urgență în weekend și supusă unei intervenții chirurgicale, din cauza unei complicații survenite după ce a născut.

Tori l-a adus pe lume, pe 30 august, pe Finn, cel de-al patrulea copil al său, dar după doar câteva zile s-a simțit rău și a fost dusă de urgență la spital.

Detaliile complicației postnatale nu au fost făcute publice, dar se știe că acestea sunt legate de cezariana pe care Tori a făcut-o pentru a naște.

Tori Spelling

Singurul punct de vedere oficial al reprezentanților actriței spune că Tori va rămâne în spital deocamdată, că se simte bine și se odihnește.

Nu este prima dată când actrița a suferit astfel de complicații. Anul trecut, după ce a născut-o pe Hattie, ea a fost spitalizată din cauza unor migrene puternice.

Tori Spelling este căsătorită cu Dean McDermott, cu care are trei copii: Finn, Stella (4 ani) si Liam (5 ani). McDermott mai are un fiu în vârstă de 13 ani, dintr-o căsătorie anterioară.