Tori Spelling si-a aratat sanii pe Twitter, din greseala

Apropo.ro / 18.11.2011, 13:40
Tori Spelling si-a aratat sanii pe Twitter, din greseala
Sotul actritei Tori Spelling a postat din greseala pe Twitter o imagine in care ea apare cu sanii goi.

Sanii actritei Tori Spelling au ajuns in presa internationala, dupa ce sotul ei, Dean McDarmott, a postat pe reteaua de micro-blogging Twitter o fotografie neinspirata, scrie TMZ.com.

McDarmott l-a fotografiat intr-o ipostaza amuzanta pe fiul sau, Liam, insa n-a observat ca o suprinsese in fundal pe sotia sa, cu sanii goi. A scos poza buclucasa de pe Twitter cand si-a dat seama de gafa facuta, insa a fost prea tarziu.

Tori Spelling este o prezenta constanta in topul vedetelor cu cei mai urati sani. Poza realizata de sotul ei nu face decat se demonstreze acest lucru.

Mai mult, de curand actrita a fost surprinsa nemachiata si extenuata, in timp ce era transportata intr-un scaun cu rotile la spital.

Tori Spelling si Dean McDermot

Vedeta in varsta de 38 de ani sufera de migrene puternice dupa ce a nascut al treilea copil, o fetia numita Hattie Margaret McDermott.

Tori si Dean McDermot, in varsta de 44 de ani, s-au casatorit in mai 2006, in cadrul unei ceremonii pe o insula privata din Fiji, cu putin timp inainte ca tatal actritei, producatorul de televiziune Aaron Spelling, sa moara.

Cei doi au impreuna o fetita, Stella Doreen, nascuta in mai 2008, si un baietel, Liam Aaron, nascut in martie 2007.