Torje vrea in Europa

Apropo.ro / 12.09.2007, 16:59
Torje vrea in Europa
Timisoreanul Gabriel Torje, eroul meciului dintre nationalele de tineret a Romaniei si cea a Bosniei Hertegovina, si-a spus impresiile de dupa partida din cadrul preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2009. "A fost greu, chiar daca scorul a fost de 3-0. Acum trebuie sa

Timisoreanul Gabriel Torje, eroul meciului dintre nationalele de tineret a Romaniei si cea a Bosniei Hertegovina, si-a spus impresiile de dupa partida din cadrul preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2009.

„A fost greu, chiar daca scorul a fost de 3-0. Acum trebuie sa trec peste acest moment, eu cu Pantilimon si Latovlevici, deoarece urmeaza sambata meciul cu Vaslui de acasa si este unul foarte important. Trebuie sa joc cat mai mult aici, sa-mi fac datoria pentru Timisoara si sa ajungem cu Politehnica 1921 Stiinta in Europa”, a spus Torje pentru siteul oficial al clubului timisorean.

Micutul mijlocas este constient de faptul ca mai are de muncit si ca este prea devreme sa se gandeasca la nationala de seniori: „Este prea devreme sa ma gandesc la echipa nationala de seniori. Un jucator este copt la minte la 24-25 de ani. Sper sa marchez cat de curand si la Poli, e important pentru mine sa inscriu la echipa de club”.

Mirel Mircea