Toshiba ofera un ultraportabil all-in-one

Apropo.ro / 08.08.2006, 16:26
Toshiba ofera un ultraportabil all-in-one
Satellite Pro® U200 incorporeaza tehnologia Intel® Centrino® Duo si un procesor Intel® Core™ de 1.83GHz. Ultraportabilul dispune de un display de 12.1" cu tehnologie TrueBrite. Caracterizat de platforma cu tehnologie mobila Intel® Centrino® Duo, Satellite Pro U200 ofera performanta

Satellite Pro® U200 incorporeaza tehnologia Intel® Centrino® Duo si un procesor Intel® Core™ de 1.83GHz. Ultraportabilul dispune de un display de 12.1″ cu tehnologie TrueBrite.

Caracterizat de platforma cu tehnologie mobila Intel® Centrino® Duo, Satellite Pro U200 ofera performanta ridicata intr-o forma ‘condensataÂ’. Cu Toshiba ConfigFree™, utilizatorii se pot conecta cu usurinta la Internet din orice Wi-Fi hotspot cu Wireless LAN, Ethernet LAN, Bluetooth™ V2.0 cu Enhanced Data Rate (EDR) si modem V.90. Satellite U200 ofera de asemenea acces rapid la date prin caracteristici de tipul FingerPrint Reader care securizeaza datele de acces si simplifica managementul parolei ca urmare a of by-passing BIOS/HDD/Windows passwords with a single touch.

Componentele notebook-ului sunt protejate cu ajutorul sistemului de protectie contra socurilor fizice Toshiba Shock Absorbing. De asemenea, echipamentul prezinta un sistem antisoc tridimensional de protectie a Hard Disk-ului si o tastatura rezistenta la lichid varsat accidental, ceea ce permite un timp de reactie mai mare, suficient pentru salvarea datelor si oprirea sistemului in cazul in care utilizatorul varsa lichide pe laptop.

Satellite Pro® U200 poate fi gasit prin reteaua partenerilor SCOP.