Tot ce nu se ştia despre ”Insula iubirii”. Detalii din culise – FOTO

De: Cristiana Trifu / 31.08.2018, 10:42
Tot ce nu se ştia despre ”Insula iubirii”. Detalii din culise - FOTO
”Insula iubirii” îi primeşte din nou, începând din 3 şi 4 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, pe curajoşii pregătiţi să plece pe drumul cunoaşterii, ştiind că doar cei ce iubesc vor putea găsi calea inapoi spre partener. Iată însă ce presupune pregătirea pentru filmările unui sezon al emisiunii ”Insula Iubirii”! Din 1.500 de cupluri atent analizate şi confruntate cu riscurile la care îşi supun relaţia, în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, au fost alese patru cupluri cu poveşti de viaţă spectaculoase, cu relaţii sudate, cu problematici inedite, şi cu mize însemnate! Au călătorit 10.000 de kilometri spre Paradis, neştiind că, de fapt, călătoresc spre sufletul lor, iar Thailanda i-a primit cu braţele deschise, dornică să îi cunoască!

Pentru momentul în care concurenţii fac cunoştinţă pentru prima dată cu ispitele din acest sezon o echipă întreagă de stilişti şi make-up artişti şi-au testat limitele creativităţii. Astfel, pentru ţinutele fetelor au fost alese cele mai sexy costume de baie şi asortate cu accesorii tradiţionale Thailandeze. Mai exact, fetele au purtat aripi maiestuoase folosite de tinerele thailandeze în timpul dansurilor tradiţionale, iar efectul a fost unul spectaculos, însă şi efortul a fost unul pe măsură, deoarece acestea cântăreau nu mai puţin de 20 de kilograme!

În acest timp, băieţii ispită au avut nevoie de pantaloni inspiraţi din portul tradiţional, în timp ce bustul le-a fost vopsit în totalitate cu însemne cu relevanţă pentru frumosul tărâm thailandez. Procesul a fost însă unul de durată, astfel că make-up artiştii au avut nevoie de aproximativ 10 ore pentru a realiza „tatuajele”!
Pentru a se ajunge însă în această etapă, aproape 5 tone de echipamente au fost trimise în Thailanda. În ceea ce priveşte echipa, aceasta este formată din 110 persoane din atât din România, cât şi din Thailanda, care se ocupă de make-up sau hair style, dar şi directori de imagine, operatori sau sunetişti. Lor li se adaugă personalul din resorturi, care se ocupă de catering sau curăţenie.  Pe parcursul celui de-al patrulea sezon, s-au consumat astfel nu mai puţin de 10,000 de porţii de mâncare, 1.500 kg de fructe exotice şi peste 1,5 tone de cafea.

În plus, fanii ”Insula Iubirii” care ar vrea să aibă parte într-o vacanţă în Thailanda de excursiile şi activităţile pe care concurenţii le câştigă în urma concursurilor, precum safari, vizite în parcuri de distracţie, dansuri sau sporturi tradiţionale, ar avea de scos din buzunar aproximativ 30.000 de euro.
În cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, care va avea premiera pe 3 şi 4 septembrie la Antena 1, patru cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas îşi vor putea testa relaţia şi vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâţia ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau dacă se văd nevoiţi să meargă pe căi separate.
„Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici acesta nu va face excepţie. Oamenii au personalităţi diferite, reacţionează diferit la situaţiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show. are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionaţi!”, spune gazda emisiunii, Radu Vâlcan.