Tot mai violent! Chris Brown recidivează: Şi-a ameninţat iubita cu pistolul – FOTO

De: Cătălina Matei / 31.08.2016, 11:34
Tot mai violent! Chris Brown recidivează: Şi-a ameninţat iubita cu pistolul - FOTO
Chris Brown a fost arestat în Los Angeles, după ce modelul Baylee Curran a anunţat poliţia declarând că a fost ameninţată cu arma de cântăreţul american.

Modelul Baylee Curran a declarat că Brown a ameninţat-o cu arma după ce i-a admirat bijuteriile unui prieten de-ai cântăreţului. Chris Brown a mai fost condamnat pentru acte de violenţă. În 2009, Rihanna l-a acuzat de vătămare corporală.

Poliţia a descins în casa starului marţi, după un apel primit la serviciul de urgenţe. Curran a anunţat poliţia după ce a părăsit locuinţa lui Brown. Modelul a declarat pentru LA Times că alături de o prietenă şi un asociat în afaceri, a mers în casa cântăreţului luni după-amiaza. Curran a mai afirmat că admira bijuteriile şi lanţul cu dimanante ale unui prieten de-ai lui Brown, încă neidentificat, iar bărbatul s-ar fi enervat şi i-ar fi spus să se îndepărteze. Atunci spune modelul că Brown a luat arma şi a ameninţat-o şi i-a spus să părăsească locuinţa, scrie mediafax.ro.

Atunci când poliţiştii au mers la faţa locului, Brown nu le-a permis accesul în casă. După eliberarea mandatului de percheziţie de la judecătorie, poliţiştii au intrat în casă pentru a căuta arma. Abia când a ajuns avocatul său, Brown a decis să apară în faţa poliţiştilor. Poliţia a raportat că mai bine de şase oameni au fost escortaţi de la reşedinţa starului şi vor fi chestionaţi.

Agresiunea comisă de Chris Brown asupra Rihannei, cântăreaţa R&B în vârstă de 28 de ani, originară din Barbados, a lăsat-o pe aceasta cu chipul însângerat şi tumefiat. Violenţa acestui atac a şocat atât fanii, cât şi reprezentanţii industriei muzicale, care îl considerau pe Chris Brown un model de comportament şi a generat dezbateri aprinse despre violenţa domestică în interiorul cuplurilor tinere.

Foto Pinterest