„Toţi avem” un single cu accent moldovenesc şi rime bine legate, de la Pavel Stratan şi CRBL!

De: Nicoleta Nicolae / 12.09.2014, 14:11
„Toţi avem
Pavel Stratan colaborează cu CRBL pentru single-ul „Toţi avem”, iar cei doi artişti au filmat un videoclip din care nu lipsesc elemente care fac parte din decorul unei petreceri ce ne face să vorbim cu accent moldovenesc la final.

Single-ul este compus în studiourile HaHaHa Production, de către Şerban Cazan, Smiley, Mihai Andrei, iar la versuri au contribuit şi Pavel Stratan şi CRBL.

Videoclipul este semnat de Black Film şi regizat de CRBL şi Taz Dongo, iar personajele principale, Pavel Stratan şi CRBL, petrec alături de o brigadă de domnişoare sexy.

„Am avut odată ocazia să mă întâlnesc cu CRBL în Turcia la o emisiune, de acolo ne-a venit ideea să facem un featuring. Fiind invitat la evenimentul de lansare a clipului „Uşor, uşor”, am pus la punct restul detaliilor pentru colaborare, unde ni s-au alăturat Smiley şi Şerban. Uite aşa, în câteva luni de zile, am finalizat proiectul”, declară Pavel Stratan.

Accentul moldovenesc al lui Pavel Stratan se îmbină perfect cu mesaj piesei „Toţi avem” şi ne aduce aminte de celebrul său single “Eu beu”, iar partea de rap a lui CRBL oferă single-ului „Toţi avem” un aer urban.

Pavel Stratan şi CRBL vor fi prezenţi pe 12 septembrie la Braşov, unde are loc Romanian Music Awards, pentru un show de excepţie, unde vor interpreta pentru prima dată piesa „Toţi avem”.

CRBL este nominalizat în cadrul premiilor muzicale la categoria Best Album, cu „Ce-avem noi aici?”, material discografic pentru care a primit discul de aur. Pavel a lansat în urmă cu câteva luni piesa „Ascultă-ţi inima”, un feat cu băieţii de la Bros Project şi Shayan.