Totti revine în selectionata Italiei

Apropo.ro / 04.10.2004, 10:01
Totti revine în selectionata Italiei
Selecționerul Italiei, Marcello Lippi, a comunicat, duminica, lista celor 23 de jucatori convocați pentru meciurile din grupa a V-a de calificare la Cupa Mondiala din 2006, între aceștia figurînd și atacantul Francesco Totti. Totti, în vîrsta de 28 de ani, revine în

Selecționerul Italiei, Marcello Lippi, a comunicat, duminica, lista celor 23 de jucatori convocați pentru meciurile din grupa a V-a de calificare la Cupa Mondiala din 2006, între aceștia figurînd și atacantul Francesco Totti.

Totti, în vîrsta de 28 de ani, revine în selecționata Italiei dupa ce a efectuat trei etape de suspendare ca urmare a sancțiunii primite la Euro-2004, unde și-a scuipat un adversar în timpul meciului cu Danemarca. Capitanul echipei AS Roma ar fi putut reveni în meciul cu Republica Moldova, pe 8 septembrie, la Chișinau, însa s-a accidentat la glezna.

Pentru partidele cu Slovenia, pe 9 octombrie, la Celje, și cu Belarus, pe 13 octombrie, Lippi nu poate conta pe atacanții Alessandro Del Piero și Christian Vieri – accidentați. 

Între cei 23 de jucatori convocați se afla doi care vor debuta în naționala Italiei: fundașul echipei Palermo, Christian Zaccardo, și atacantul formației Cagliari, Mauro Esposito.

Lista jucatorilor convocați de Lippi:

Portari: Gianluigi Buffon (Juventus), Ivan Pelizzoli (AS Roma)

Fundași: Daniele Bonera (Parma), Fabio Cannavaro (Juventus Torino), Marco Materazzi (Internazionale Milano), Alessandro Nesta (AC Milan), Giuseppe Pancaro (AC Milan), Massimo Oddo(Lazio Roma), Christian Zaccardo (Palermo)

Mijlocași: Manuele Blasi, Mauro Camoranesi, Gianluca Zambrotta (Juventus Torino), Daniele De Rossi, Simone Perrotta (AS Roma), Aimo Diana (Sampdoria Genova), Stefano Fiore(Valencia), Gennaro Gattuso (AC Milan)

Atacanți: Bernardo Corradi, Marco Di Vaio (Valencia), Mauro Esposito (Cagliari), Alberto Gilardino (Parma), Luca Toni (Palerma), Francesco Totti (AS Roma).

Mediafax