Totul despre nunta regală! Transmisiune minut cu minut! Iată programul complet al evenimentului

De: Cristiana Trifu / 03.05.2018, 21:31
Totul despre nunta regală! Transmisiune minut cu minut! Iată programul complet al evenimentului
Pe măsură ce regalitatea şi vedetele de primă clasă se adună la Windsor, în Anglia pentru a sărbători nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle, E! va difuza programe despre familia regală care vor culmina cu evenimentul anului.

Programele speciale încep din 13 mai la ora 21:00 cu The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan un program special despre nunţi, ce îşi propune să aducă în prim plan viitorul prinţeselor moderne studiind viaţa a trei femei memorabile: Diana, Prinţesa de Wales, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, şi Meghan Markle. 

Programul continuă cu E! Live From The Royal Wedding pe 19 mai la ora 12:00 cu o transmisiune în direct de la Castelul Windsor, relatată de experta în celebrităţi Giuliana Rancic, fashion stylist-ul celebritaţilor Brad Goreski, expertul regal E! News Chief Correspondent Melanie Bromley şi reporterul E! din Marea Britanie, Sarah-Jane Crawford vor asigura telespecatorilor o experienţă unică din mai multe puncte de vedere, disponibilă pe platforme diferite, timp de cinci ore de transmisie în direct. Seara se încheie cu E! Royal Wedding Rundown, o recapitulare de o ora a evenimentului istoric ce va începe pe 21 Mai de la 13:00 şi 23:00. Ziua specială de transmisiuni în direct este produsă de Wilshire Studios.

The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan este un program special despre regalitate, cultura pop si stil cu Karamo Brown (Queer Eye), Michelle Lee (Editor Şef la revista Allure), Melanie Bromley, Zanna Roberts Rassi (Senior Fashion Editor la revista  Marie Claire), Heather Cocks & Jessica Morgan (The Fug Girls, “gofugyourself”) şi multi alţii. Programul special analizează cum membrii familiilor regale din zilele noastre redefinesc acest statut prin stilul lor de viaţă, stilul vestimentar, filantropie şi viaţa lor socială. Telespectatorii vor putea să privească retrospectiv la standardele impuse de Diana pentru următoarele generaţii, cum Kate i-a urmat exemplul şi cum Meghan va schimba percepţia asupra familiei regale a Regatului Unit. Vom revedea impresionantele nunţi de care au avut parte Diana si Kate şi vom face predicţii pentru ziua cea mare a lui Meghan.

E! News va difuza toată săptamâna conţinut dedicat nunţii regale pe măsură ce se apropie ceremonia şi ştiri despre pregătirile de ultima ora furnizate de expertul in regalitate Melanie Bromley în direct de la Londra si Windsor cu informatii noi despre Prinţul Harry şi Meghan. Informaţii despre aşteptatul eveniment vor fi furnizate şi în cadrul programului Daily Pop începând din 7 mai. În plus, E! News va analiza în detaliu viaţa captivantă şi iubirea de poveste a acestor doamne şi va aduce fanilor toate detaliile grandiosului eveniment împânzit de staruri.

Fanii E! News pe Instagram vor regăsi detalii ale ediţiei speciale prin Instagram Stories pe durata evenimentului din 19 mai, pot urmări fiecare moment pe măsura ce evenimentele se desfăşoară şi pot arunca o privire in culise pe E! News in mediul digital si @enews pe retelele sociale (Instagram, Twitter şi Facebook) dar şi pe @e_news pe Snapchat.

Programul complet:

Duminică, 13 mai de la 21:00
Programul special de la E! The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan aduce în discuţie evoluţia vieţii regale si viitorul prinţeselor contemporane prin prizma a trei femei : Diana, Printesa de Wales, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge si Meghan Markle.

Începând de luni, 7 mai
Pe măsură ce evenimentul se apropie, Daily Pop şi E! News vor difuza ştiri despre nunta regală furnizate de corespondentul E! expertul regal Melanie Bromley care va intra în legatură directă din Londra şi Windsor, Anglia şi va furniza ştiri la minut despre Prinţul Harry şi Meghan, dar şi despre ultimele pregătiri ale evenimentului. Plus, E! News va aduce fanilor toate detaliile acestui eveniment împânzit de staruri.

19 Mai de la 12:00
E! Live From the Royal Wedding – transmisiunea de cinci ore, în direct, fără egal –  găzduită de expertul în cultura pop Giuliana Rancic, celebrity fashion stylist Brad Goreski, expertul regal E! News Chief Correspondent Melanie Bromley şi prezentatoarea E! din Regatul Unit, Sarah-Jane Crawford.

21 Mai de la 13:00 şi 23:00
E! Royal Wedding Rundown, o recapitulare de o ora imediat dupa transmisiunea în direct a evenimentului istoric difuzat de E!. 

Digital & Social
Fanii E! News de pe Instagram vor afla cele mai noi ştiri legate de evenimentul din 19 mai prin Instagram Stories. Imagini exclusive din culise vor fi disponibile pe E! News în digital şi @enews pe platformele sociale (Instagram, Twitter si Facebook), dar şi @e_news pe Snapchat.

În România E! se găseşte în oferta următorilor furnizori de televiziune: RCS-RDS (DIGI), Telekom România, UPC România, NextGen, Orange, Ines.