Totul e OK pentru o vara

Apropo.ro / 04.07.2005, 14:17
Totul e OK pentru o vara
O combinație între Power Puff GirlÂ… ne scuzați, Boys și Flower Power. O formație vesela, în ton cu varsta componenților, adica recenta apariție muzicala "Be 3" care abordeaza ceea ce se cheama disco-pop. Dada, Tiby și Zaitz, au reușit într-un timp

O combinație între Power Puff GirlÂ… ne scuzați, Boys și Flower Power. O formație vesela, în ton cu varsta componenților, adica recenta apariție muzicala „Be 3” care abordeaza ceea ce se cheama disco-pop. Dada, Tiby și Zaitz, au reușit într-un timp foarte scurt sa se faca auziți și sa patrunda în topurile muzicale.

Dada, care este fost membru al formației Cocktail (remember concursul de la Pro TV în urma caruia au aparut doua trupe noi, Cocktail și Bliss), a preferat sa apara alaturi de alți doi baieți care sa-i împartașeasca viziunile despre viața. Și ce viziuni… Adica, „Be 3” înseamna „fiți liberi!” – una dintre ideile de baza ale trupei. Așa ca, au scos un album vesel, de vara, „Totul este OK”, cu o tema principala veșnic pomenita în aceasta perioada a anului, dragostea. Ca deh, cine nu viseaza sa mearga la mare sau la munte, dupa caz, unde sa aiba parte de acea iubire de-o vara pe care sa și-o aminteasca toata viața.

Bineînțeles ca nu mergea o formație noua, lansata în plin sezon estival, cu un album la activ și fara videoclip. Drept care, piesa aleasa a fost cea care da și numele albumului, „Totul e OK”, caci, v-am mai spus, se poarta și în opinia celor trei baieți este și cea mai potrivita piesa pentru lunile fierbinți din vacanța.

Clipul a fost filmat în clubul „Baza Militara”, iar filmarile au durat douazeci și patru de ore încontinuu, exceptand pauza de masa.

Afla mai multe despre Be 3 numai din

Tags: