Totul pentru dragoste: Pe cine a ales burlacul Laurenţiu Matei – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 26.10.2018, 18:58
Totul pentru dragoste: Pe cine a ales burlacul Laurenţiu Matei - FOTO
Cea de-a doua serie a reality show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu”, difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, a fost una presărată cu foarte multe provocări, dar şi cu foarte multe surprize.

Astăzi, la finalul celor 14 zile petrecute în casa ”Totul pentru dragoste”, după ce s-au pus la cale zeci de strategii, după ce unul dintre cupluri a renunţat la show din cauza geloziei, iar fiecare dintre pretendentele rămase a făcut totul pentru a-l cuceri pe burlac şi pentru a-l convinge că ea este singură, Laurenţiu Matei a făcut alegerea ce a surprins pe absolut toată lumea.

Burlacul din această serie pare să fi avut el însuşi o strategie bine pusă la punct, fiind tandru şi punând la cale momente speciale atât cu Gabriela, cât şi cu Cristina.

”Eu am jucat aici. Nu am venit să-mi exprim sentimentele aici. Am fost deschis la tot ce s-a întâmplat. Asta nu înseamnă că nu am fost sincer cu multe aspecte. Show-ul ăsta mie mi-a arătat că suntem departe de ceea ce vrem să fim noi. Şi când credeam că nimic nu mă va mai surprinde în viaţă, am cunoscut-o în emisiunea asta pe Alexandra care m-a surprins maxim. Toate fetele au jucat fantastic, a fost foarte greu, dar nu am niciun dubiu atunci când spun că eu o aleg pe Cristina”, a mărturisit Laurenţiu.

Gabriela, evident dezamăgită, mai ales după o seară romantică în care burlacul a invitat-o la o plimbare cu limuzina şi a sărutat-o, spune că a fost o experienţă deosebită: ”Am căpătat foarte multă experienţă, am cunoscut nişte oameni minunaţi şi asta e mai important chiar şi decât premiul”.

”Eu am fost fix aşa cum sunt în realitate în acest show, doar că am dus totul la extrem”, a declarat şi Alexandra, concurenta care într-adevăr a reuşit să surprindă pe toată lumea cu temperamentul ei.

Aşadar, premiul de 5000 de euro pus în joc în cadrul reality show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu” a fost câştigat de burlacul Laurenţiu Matei pentru că el a reuşit să-şi dea seama care dintre cele patru pretendente nu are iubit, urmând ca el şi Cristina să împartă banii.
Începând de luni, alţi concurenţi şi un alt burlac vor încerca să câştige cei 5000 de euro. Prin ce provocări vor fi aceştia nevoiţi să treacă şi ce surprize le rezervă prezenţa în casa ”Totul pentru dragoste”, telespectatorii vor afla în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00.
 

Cea de-a doua serie a reality show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu”, difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, a fost una presărată cu foarte multe provocări, dar şi cu foarte multe surprize.