Toxiinfectie la colegiu

Apropo.ro / 05.12.2001, 20:53
Toxiinfectie la colegiu
5 decembrie MEDIAFAX - Un numar de 30 de elevi de la Colegiul National Vasile Alecsandri din Bacau au fost internati, miercuri, la sectia de boli contagioase a Spitalului Judetean Bacau, cu toxiinfectie alimentara, dupa ce au mîncat ciorba de perisoare la cantina liceului, informeaza

5 decembrie MEDIAFAX – Un numar de 30 de elevi de la Colegiul National Vasile Alecsandri din Bacau au fost internati, miercuri, la sectia de boli contagioase a Spitalului Judetean Bacau, cu toxiinfectie alimentara, dupa ce au mîncat ciorba de perisoare la cantina liceului, informeaza corespondentul MEDIAFAX.

În prezent, starea elevilor este buna, multi dintre ei fiind externati pîna seara. La cantina liceului iau masa 100 de elevi de la trei scoli din apropiere. Masa este pregatita în sistem catering de firma Hades, care aduce la cantina mîncarea gata pregatita.

„Elevii au scris în condica de sugestii impresii contradictorii, care nu au fost concludente. Este adevarat ca au spus si ca mîncarea are gust rau, iar carnea miroase”, a declarat pentru MEDIAFAX Margareta Neacsu, director Colegiului Vasile Alecsandri. Mîncarea care a dus la intoxicarea elevilor a fost ciorba de perisoare, a carei carne avea un miros ciudat.