Trabant nT va fi eco si va costa 8.000 de euro (Poze & Video)

Apropo.ro / 14.08.2009, 13:17
Trabant nT va fi eco si va costa 8.000 de euro (Poze & Video)
Va mai aduceti aminte de Trabant? Ei bine, noul Trabant nT va costa cat Loganul, dar va avea propulsie electrica

Este clar, luna viitoare, pe 17 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt, Trabant va rascoli amintirile nemtilor si, de ce nu, ale romanilor, cu noul Trabant nT.

Masina, desi nu va concura cu puternicele Audi sau BMW, se anunta o revelatie pentru cunoscatorii vechiului Trabant, noua masina fiind una eco, chic si cu un pret accesibil.

Potrivit ultimelor informatii, Trabant nT va fi produs la Zwickau, locul unde pe vremuri era fabrica Trabant, pe portile careia au iesit aproape 3 milioane de astfel de masini.

Daca vechiul Trabant a intrat in memoria tuturor drept o masina "de carton", care scoate fum mult, noul Trabant va fi o reincarnare cu stil.

Trabant nT va fi propulsat cu ajutorul panourilor solare de pe acoperis care vor alimenta un motor electric.

Pentru situatiile in care deasupra noului Trabant vor fi nori amenintatori, masina va avea si un rezervor de combustibil conventional care ii va permite o autonomie de 240 de kilometri.

Noul Trabant nT

Daca va intra in productie, Trabant nT va arata asa

Fata de vechiul Trabant, care prindea in zilele bune 88 km/h, noul Trabant va "zbura" cu 120 km/h.

Daca despre vechiul model se spunea ca ar fi fost unul de lux daca ar fi avut faruri de ceata in spate, noul Trabant nT va impresiona printr-un interior din care nu vor lipsi i-Pod-ul, telefonul sau sistemul de navigatie.

Pretul noului Trabant va fi situat intre 8.000 si 10.500 de euro, cifrele fiind speculative, producatorul neanuntand inca nimic oficial. Spre comparatie, vechiul Trabant avea un pret la iesirea de pe poarta fabricii de numai 1.100 de euro.

 

Germania – reclama Trabant de pe tare.ro