Tracy Morgan se luptă în continuare pentru viaţă (Video)

Apropo.ro / 19.11.2014, 12:17
Tracy Morgan se luptă în continuare pentru viaţă (Video)
Actorul american Tracy Morgan, cunoscut din serialul "30 Rock" şi show-ul de televiziune "Saturday Night Live", a suferit în urmă cu câteva luni un grav accident de circulaţie, în urma căruia a fost timp de câteva săptămani în comă. De atunci, actorul a mai făcut progrese, dar, din păcate, n-a depăşit perioada dificilă.

Avocatul actorului, Benedict Morelli, a făcut anunţul despre starea de sănătate a actorului în timpul procesului intentat celor de la Walmart susţinând că „nu suntem siguri dacă Tracy Morgan îşi va mai reveni vreodată” având în vedere că actorul a suferit un puternic traumatism cerebral.

„Tracy luptă pentru viaţa lui, şi dacă mai e o şansă să redevină cel ce-a fost cândva, va lupta şi pentru acest lucru. Dar din păcate, nu putem fi siguri că o să reuşească având în vedere gravitatea accidentului.”

Familia actorului a dat în judecată compania Walmart, considerând-o direct responsabilă de ce s-a-ntâmplat, mai ales că un camion care aparţinea companiei Walmart a fost cel care a provocat accidentul.