Trafic deviat pe autostradă de la Nădlac spre Arad din cauza a sute de camioane aflate lângă vamă

Apropo.ro / 26.05.2015, 12:00
Trafic deviat pe autostradă de la Nădlac spre Arad din cauza a sute de camioane aflate lângă vamă
Traficul rutier a fost deviat, marți, de la Nădlac spre Arad, de pe DN7 pe autostrada A1, din cauza unei coloane de camioane ce se întinde pe o distanță de zece kilometri, automarfarele staționând pe șosea pentru controlul de la graniță.

Potrivit reprezentanților Poliției de Frontieră Arad, coloana de automarfare s-a format luni, pentru că în Ungaria a fost a doua zi de Rusaliile catolice și nu a fost permisă circulația vehiculelor cu o capacitate de peste 7,5 tone, măsură care este valabilă în weekend și de sărbătorile legale.

Marți dimineață, sute de camioane așteptau pe marginea DN7 să iasă din țară, o coloană de zece kilometri fiind formată la intrarea în orașul de frontieră Nădlac, iar Poliția Rutieră a luat măsuri pentru a evita blocarea circulației.

Automarfarele ocupă o bandă a șoselei, iar traficul în abele sensuri ar trebui să se desfășoare pe singura bandă rămasă liberă.

„Pentru a se evita blocajele pe DN7, circulația dinspre Nădlac spre Arad a fost deviată pe autostrada A1 pentru tot traficul, în timp ce pe sensul opus, a fost deviată doar pentru traficul ușor, de la Pecica la Nădlac”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene, Ovidiu Liber.

Poliția de frontieră a suplimentat personalul de control și se estimează că în cursul serii sau cel târziu miercuri dimineață situația se va normaliza.

Sursa MEDIAFAX