Trafic închis la Podul Izvor, unde este o gaură în carosabil din cauza prăbușirii canalului colector

Apropo.ro / 20.05.2015, 10:00
Trafic închis la Podul Izvor, unde este o gaură în carosabil din cauza prăbușirii canalului colector
Traficul rutier a fost închis în zona Podului Izvor din Capitală, unde este o gaură în carosabil, din cauza prăbușirii canalului colector, Apa Nova estimând că lucrările, care se fac la o adâncime de peste patru metri, ar putea fi terminate la sfârșitul săptămânii.

Circulația a fost închisă după ce porțiunea din carosabil surpată marți pe Splaiul Independenței, în dreptul Podului Izvor, pe sensul spre Eroilor, s-a extins de la o bandă la trei benzi.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, a declarat, pentru MEDIAFAX, că circulația a fost înschisă, miercuri dimineață, pe Splaiul Independenței, în zona Podului Izvor, pe sensul de mers dinspre Națiunile Unite spre Eroilor.

Circulația în zona Podului Izvor a fost deviată pe Splaiul Independenței – Gutenberg – strada Silfidelor – Bulevardul Regina Elisabeta și Splaiul Independenței – strada Elie Radu – Bulevardul Regina Elisabeta.

Reprezentanții Apa Nova au arătat că decizia de întrerupere a circulației în dreptul Podului Izvor, unde s-a prăbușit canalul colector de sub carosabil, a fost luată pentru a putea fi făcute lucrările de remediere a avariei.

Sursa MEDIAFAX