Trafic restricționat pe șos. Kiseleff din Capitală până pe 25 august 2013

Apropo.ro / 09.08.2013, 17:30
Trafic restricționat pe șos. Kiseleff din Capitală până pe 25 august 2013
În fiecare weekend, până pe 25 august 2013, traficul va fi restricționat pe o porțiune pentru desfășurarea campaniei "Capitala crește verde".

Traficul rutier va fi restricționat începând din ziua de vineri ora 22:00 până duminică ora 15:00, pe șos. Kiseleff între str. Arh. Ion Mincu și Piața Victoriei și pe str. Monetăriei, pentru desfășurarea campaniei „Capitala crește verde”. Bulevardul va deveni spațiu de joacă și de promenadă pentru pietoni.

„Capitala crește verde” este un program derulat de Primăria Capitalei prin care diverse activități se desfășoară în București de ecologizare a orașului, dar și pentru a încuraja activitatea pietonală prin reducerea traficului rutier.

Rute ocolitoare:

Bd. Kiseleff – Str. Ion Mincu – Bd. Ion Mihalache – Piața Victoriei.

Polițiștii solicită conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudență în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni și să respecte semnalele polițiștilor rutieri și ale poliției locale.

Pietonii sunt sfătuiți să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric și să nu se deplaseze ori să staționeze pe partea carosabilă.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021/9544.