Traficul rutier continua sa fie ingreunat de ceata densa

Apropo.ro / 17.01.2008, 10:47
Traficul rutier continua sa fie ingreunat de ceata densa
Traficul rutier pe mai multe artere importante din tara era ingreunat, joi dimineata, pe mai multe artere importante din tara, de ceata densa.

Traficul rutier pe mai multe artere importante din tara era ingreunat, joi dimineata, pe mai multe artere importante din tara, de ceata densa, care scade vizibilitatea in mod considerabil, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Potrivit sursei citate, pe Autostrada A2 Bucuresti- Constanta vizibilitatea este sub 50 de metri.

Pe Autostrada A1 Bucuresti- Pitesti, pe tronsonul cuprins intre kilometrii 11 si 23( in zona Bolintin), vizibilitate scade sub 100 de metri.

In judetul Braila, pe DE 584 Slobozia- Braila( intre Baraganu si Viziru) vizibiliatea este de 20-30 de metri, iar pe DN2B Buzau- Braila (pe tronsonul cuprins intre limita cu judetul Buzau si orasul Ianca) este redusa sub 100 de metri.

In judetul Calarasi, vizibilitatea este redusa sub 50 de metri pe toate drumurile nationale.

In judetul Giurgiu se semnaleaza vizibilitate redusa pe DN5 Bucuresti- Giurgiu si DN6 Bucuresti- Alexandria( vizibilitatea este sub 50 de metri si in municipiul Giurgiu).

In judetul Ialomita, ceata ingreuneaza traficul rutier pe DN2 Urziceni- limita cu judetul Ilfov si DN2A Urziceni- Slobozia, unde vizibilitatea pe partea carosabila este sub 50 de metri.

In judetul Ilfov, vizibilitatea este redusa sub 50 de metri pe DN3, in zona Branesti.

Politia Rutiera recomanda soferilor circule cu viteza adaptata conditiilor meteo-rutiere, sa foloseasca luminile de intalnire si pe cele de ceata si sa mareasca distanta de siguranta fata de vehiculul dinainte.

Tags: