Tragedia prin care a trecut Andreea Marin. A fost la un pas de moarte. Avea 1 litru de sânge în abdomen

De: Cristiana Trifu / 13.11.2017, 16:14
Tragedia prin care a trecut Andreea Marin. A fost la un pas de moarte. Avea 1 litru de sânge în abdomen
Andreea Marin a avut două sarcini extraunterine care i-au pus viaţa în pericol.

Vedeta a vorbit despre momentele delicate din viaţa ei ” Îmi amintesc de prima sarcină extrauterină – din păcate, am avut două experienţe dureroase de acest gen, dar a doua oară cunoşteam deja posibilitatea aceasta – , eram prea tânără, poate şi neinformată şi nu ştiam că există o asemenea posibilitate, am ajuns trimisă de o durere abdominală la un doctor. Abia al doilea medic a realizat ce am cu adevărat şi că e o urgenţă, întrucât aveam deja un litru de sânge în abdomen, am „zburat” spre spital şi, după consultaţie dl. doctor Pelinescu – Dumnezeu să îi dea sănătate şi putere pentru că mi-a salvat viaţa – s-a adresat direct asistentei sale, spunându-i „intram în operaţie urgent”.

Andreea Marin, fără haine şi acoperită de spumă. Ce apariţie!

Reacţia Andreei Marin, despre aventura cu Marcel Toader

Andreea Marin, despre relaţia lui Tuncay Ozturk cu asistenta sa: “Am avut dreptate”

Andreea Marin îşi reface viaţa cu un român tinerel. „Relaţie solidă”

Ce salariu are Mihaela Rădulescu la show-ul de talente? Suma este enormă

Când s-a declanşat războiul? Nu are legătură cu Ştefan Bănică Jr. Andreea Marin vs.Mihaela Rădulescu, dezvăluri neştiute

Cum arată faţa şi buzele Andreei Marin fără machiaj! „Fără filtre, efecte sau machiaj, suntem diferite”

Cum arată surorile Andreei Marin! Cristina şi Gabriela, una mai frumoasă ca cealaltă

Trăiam parcă ceva ireal, nu înţelegeam ce mi se întâmplă, nici nu auzisem vreodată de acest diagnostic, am înţeles doar că dacă nu mă supun deciziei medicului în momentul de limită dintre viaţă şi moarte riscam totul. Am mers pe mâna domniei sale şi îi voi fi recunoscătoare mereu, asa cum îi sunt şi domnului doctor Marinescu, pentru că mi-a fost alături la a doua experienţă de acest gen şi apoi la naşterea copilului meu.”

În ianuarie 2006, Andreea Marin s-a căsătorit cu Ştefan Bănică, iar pe 15 decembrie 2007 celebra vedetă a devenit pentru prima oară mămică. Aceasta a dat naştere unei fetiţe, pe care a botezat-o Violeta. Însă, diva recunoaşte că a trecut printr-o traumă după ce a avut două sarcini extrauterine. “Îmi doream atât de mult să devin mamă, dar nenorocul a două sarcini extrauterine mi-a spulberat speranţele. Medicii mi-au spus apoi că m-am recuperat în timp şi că pot deveni mamă, dacă scap de stresul zilnic ce nu-mi lasă corpul să se relaxeze. În sfârşit, pur şi simplu mi-am lăsat mintea şi sufletul în mâinile lui Dumnezeu şi mi-am zis că dacă El o să vrea o să se întâmple, dacă nu, nu”, povestea, Andreea Marin pentru “Ce se întâmplă, doctore?”.