Tragedie în familia lui Pavel Bartoş! Mama lui s-a stins din viaţă

De: Nicoleta Nicolae / 11.09.2015, 09:24
Tragedie în familia lui Pavel Bartoş! Mama lui s-a stins din viaţă
Miercuri noapte, actorul a primit o veste sfâşietoare: mama sa a murit, după o lungă suferinţă cauzată de probleme hepatice cu care se confrunta de mult timp.

Conform bzi.ro, ambulanţa a fost solicitată la domiciliul femeii, întrucât aceasta se simţea rău. Ea a fost transportată la spitalul munincipal din Moineşti, însă eforturile medicilor de a-i salva viaţa au fost în zadar. În cursul zilei de joi medicii legişti vor efectua necropsia, pentru a se putea stabili cauza exactă a morţii, susţin surse din cadrul spitalului. Vineri, familia va ridica trupul neînsufleţit al femeii şi îl va duce la domiciliul familiei.


Pavel Bartoţ şi-a pierdut tatăl pe când avea doar 16 ani, aşa cum a declarat într-un interviu mai vechi.  “Tata a murit, mama casnica, noi eram patru frati. Eu a trebuit sa muncesc. Pur si simplu, dintr-o data, de la 16 ani ma duceam la liceu ziua, iar seara ma duceam si lucram zidarie”, a spus actorul.

Pavel a marturisit insa ca mama sa a stiut ca da la Drept, iar atunci cand s-a intors de la examen si i-a spus ca a dat la Actorie, femeia nu l-a certat: “A spus doar atat: E si asta o facultate!”