Tragedii de week-end, atat in aer cat si pe pamant (video)

De: Dragos Tanase / 11.05.2008, 13:07
Tragedii de week-end, atat in aer cat si pe pamant (video)
Un tren a deraiat la intrarea in gara Valea Calugareasca, iar un avion utilitar s-a prabusit in judetul Calarasi: doi morti si cinci raniti.

Acceleratul 1161, care circula, pe ruta Bucuresti-Iasi, a deraiat ieri in jurul orei 17:00, la intrarea in gara Valea Calugareasca, in apropiere de Ploiesti.

Locomotiva si doua din cele sase vagoane ale trenului au sarit de pe sine in momentul cand au trecut peste macazul din apropierea garii, dupa un indicator cu restrictie de viteza de 35 km/ora.

In urma accidentului, o eleva de 17 ani din Focsani si-a pierdut viata, iar alte patru au fost ranite si transportate cu ambulantele la Spitalul Judetean din Ploiesti.

In aceeasi zi, dar o jumatate de ora mai traziu, un avion utilitar model AN2 s-a prabusit in apropiere de comuna Lucica, din judetul Calarasi.

Si in acest accident o persoana si-a pierdut viata, iar o alta a fost grav ranita.

Mecanicul de zbor, Adrian Staicu, in varsta de 36 de ani, a murit pe loc, in timp ce pilotul aparatului, care apartinea firmei calarasene Victor Avia, a fost tranportat direct la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, fiind in coma.

In momentul impactului cu solul, la aproximativ 700 de metri de DN 13, avionul a luat foc.

Tragicele evenimente si consecintele lor, pe Mediafax.ro!