Tragic: Unul dintre cei mai iubiţi actori de telenovele a murit înecat, chiar în timpul filmărilor

De: Cătălina Matei / 16.09.2016, 15:08
Tragic: Unul dintre cei mai iubiţi actori de telenovele a murit înecat, chiar în timpul filmărilor
Unul dintre cei mai iubiţi actori de televiziune brazilieni, Domingos Montagner, s-a înecat pe platoul de filmare al unei telenovele de succces, într-un râu în care echipa filmase mai multe scene.

Montagner juca rolul principal în telenovela „Velho Chico”, film de televiziune intitulat astfel după numele râului în care a murit actorul brazilian. Domingos Montagner, în vârstă de 54 de ani, a mers să înoate împreună cu o actriţă din distribuţie după o zi de filmare în nord-estul statului Sergipe.

Actriţa care se afla cu el în momentul incidentului a mărturisit că actorul a fost tras de curentul foarte puternic. Actriţa, pe nume Camila Pitanga, a strigat după ajutor, dar localnici nu au reacţionat deoarece au crezut că se filma o scenă din film în acel moment.

Autorităţile spun că oricum nimeni nu ar mai fi putut să acţioneze. În telenovelă, Montagner interpreta un fermier care se lupta de multe ori cu pistolarii şi mafioţii locali. La un moment dat, fermierul este împuşcat şi este cât pe ce să se înece în acelaşi râu, Sao Francisco, în care actorul a murit, potrivit gandul.info.


„Au crezut că au ales un loc sigur pentru a se scălda, însă aceea e una dintre cele mai periculoase zone din oraşul Caninde şi e de obicei evitată de localnici”, a declarat Antonio Francisco Filho, şeful poliţiei din zonă pentru O Globo.Statistic, în fiecare an un om din orăşel se îneacă începând din anul 2005, atestă rapoartele. La cinci ore după incident, echipele de descarcerare i-au găsit trupul lui Montagner sub apă, la 300 de metri depărtare de locul unde s-a înecat.

Montagner s-a născut în Sao Paulo şi a avut o carieră în lumea circului înainte de a deveni actor de televiziune, în 2008. A fost căsătorit vreme de 14 ani cu actriţa Luciana Lima, cu care are trei copii. Vestea morţii sale a cufundat întreaga Brazilie în tristeţe, unde prietenii actori şi fanii l-au omagiat în mesaje cutremurătoare. Ultimul film în care a jucat „Um Namorado Para Minha Mulher (A Boyfriend For My Wife)” a fost lansat acum două săptămâni.

Foto Pinterest