Traian Basescu va avea astazi o „interventie” cu romanii

Apropo.ro / 25.01.2012, 09:16
Traian Basescu va avea astazi o
Presedintele Traian Basescu a anuntat aseara, dupa juramantul depus de noul ministru de externe, ca va avea o interventie in fata tuturor romanilor, in decursul zilei de astazi.

Presedintele Traian Basescu a avut prima iesire de la inceputul protestelor. Intr-un discurs extrem de dur, imediat dupa ce noul ministru de Externe a depus juramantul la Cotroceni, Basescu i-a atacat pe Ion Iliescu, Crin Antonescu, Victor Ponta. Acesta a declarat la finalul discursului ca miercuri va avea "o interventie lamuritoare cu romanii".

"Interventia maine cu romanii" pe care a anuntat-o presedintele Traian Basescu va consta, cel mai probabil, intr-o conferinta de presa pe care seful statului o va sustine, au declarat, pentru gandul, surse din PDL. Potrivit acestora, dupa ceremonia de depunere a juramantului a noului ministru de externe, liderii democrat-liberali au ramas, la Cotroceni, sa discute cu Basescu despre actuala situatie politica. O eventuala remaniere sau o demisie in bloc a Cabinetului nu ar avea loc, sustin aceleasi surse.

Citeste mai multe detalii despre interventia lui Traian Basescu in fata romanilor, pe Gandul.info