(TRAILER) 300: Rise of an Empire – Spartanii ne pregătesc o altă bătălie

Apropo.ro / 13.06.2013, 12:20
(TRAILER) 300: Rise of an Empire - Spartanii ne pregătesc o altă bătălie
Dupa ce o planetă întreagă a urlat AUGH, AUGH, AUGH! după urmărirea filmului 300, lansat în 2007, studiourile Warner Bros ne pregătesc o nouă mega-bătălie în luna martie, 2014.

„Spartans, what is your profession?”

Celebra replică din filmul 300 a regelui Leonidas, interpretat de Gerard Butler, a rămas întipărită în mințile tuturor.

Șase ani au trecut și publicul așteaptă o continuare a bătăliei de la Termopile care s-a încheiat prin sacrificiul unor mari războinici spartani care au dat totul pentru a opri invazia persană, condusă de către Xerxes I.

Dacă producătorii au ținut cont de faptele istorice, putem presupune că 300: Rise of an Empire va reprezenta Bătălia de la Salamina, o luptă navală între o alianță a unor polisuri (orașe state) din Grecia Antică și Imperiul Persan al lui Xerxes I, în septembrie 480 Î.H.R.

Dacă este așa, vă avertizăm că este posibil să existe și o a treia ecranizare care va prezenta lupta finală în care Grecia va decima pentru totdeauna imperiul persan, Bătălia de la Plataeea, care a avut loc în 479 Î.H.R.

Deși mai avem de așteptat până în primăvara anului 2014, vă invităm să urmăriți trailer-ul oficial al celei de-a doua ecranizări regizate de Zack Snyder, sub marca studiourilor Warner Bros: