Trailerul filmului „Zack Snyder’s Justice League” a fost lansat

De: Ana Obretin / 15.02.2021, 09:32
Trailerul filmului „Zack Snyder’s Justice League” a fost lansat

HBO Max a lansat trailerul complet pentru „Zack Snyder’s Justice League”, o versiune de patru ore a filmului cu supereroi DC Films creată de celebrul regizor.

Trailerul prezintă o bătălie de proporții epice între Liga Dreptății și Darkseid (Ray Porter), care era destinat să fie principalul personaj negativ al filmului „Justice League” regizat de Joss Whedon și lansat în 2017, dar care, în cele din urmă, nu a mai fost inclus în poveste. Clipul include și o conversație între Joker (Jared Leto) și Batman (Ben Affleck). „Trăim într-o societate în care onoarea este o amintire îndepărtată”, spune Joker, în timp ce se uită la un orizont plin de ceață. „Nu-i așa, Batman?”, mai spune acesta.

Motivat de sacrificiul suprem al lui Superman (Henry Cavill), Bruce Wayne/ Batman cere ajutorul noii sale aliate, Diana Prince (Gal Gadot), și, împreună, adună o echipă care poate apăra lumea de o amenințare catastrofică. Această misiune se dovedește mult mai dificilă decât și-ar fi închipuit Bruce, pentru că fiecare dintre recruți are proprii demoni de învins înainte de a-și uni forțele pentru a forma o ligă de supereroi nemaiîntâlnită. Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) și The Flash (Ezra Miller) încep lupta împotriva lui Steppenwolf, DeSaad și Darkseid.

Filmul este punctul culminant al unei campanii populare duse de mai mulți ani, #ReleasetheSnyderCut, după ce regizorul a părăsit echipa de producție a „Justice League” la începutul lui 2017, din cauza diferendelor creative cu studioul Warner Bros, dar și pentru a-și reveni după o tragedie de familie. În epocă, a fost adus la cârma filmului original Joss Whedon, regizorul filmelor cu supereroi Marvel Studios „The Avengers” și „Avengers: Age of Ultron”, care a rescris și turnat din nou lungmetrajul, ce a avut încasări de 657,9 milioane de dolari. Consensul a fost că abordările diferite ale lui Whedon și Snyder au dus la un rezultat ciudat și copleșitor.

În cele din urmă, în mai 2020, Snyder a anunțat că versiunea sa a „Ligii Dreptății” va avea premiera în 2021 pe HBO Max.

Filmul „Zack Snyder – Liga dreptății/ Zack Snyder’s Justice League”, produs de Warner Bros. Pictures și DC, va fi lansat pe 18 martie exclusiv pe platformele HBO din toată Europa, simultan cu HBO Max în Statele Unite.

CITEȘTE ȘI: „Zack Snyder’s Justice League” are premiera pe 18 martie exclusiv la HBO 

Foto: HBO