Trailerul “The Falcon and the Winter Soldier”, cu Sebastian Stan, lansat la Super Bowl

De: Loredana Toma / 08.02.2021, 14:13
Trailerul “The Falcon and the Winter Soldier”, cu Sebastian Stan, lansat la Super Bowl

Trailerul miniseriei de șase episoade “The Falcon and the Winter Soldier”, cu Sebastian Stan și Anthony Mackie, a fost lansat duminică seară, în timpul galei Super Bowl, după mai multe amânări. Premiera miniseriei va avea loc pe 19 martie pe platforma Disney +

Acțiunea se petrece după evenimentele din „Avengers: Endgame”, cu Steven Rogers (Chris Evans) care încearcă să aibă o viață liniștită alături de iubita lui, Peggy Carter. Show-ul a fost amânat de câteva ori, iar fanii au văzut, până ]n prezent, doar un teaser de 30 de secunde. Filmările s-au oprit în luna martie a anului trecut, din cauza pandemiei, potrivit declarațiilor reprezentanților companiei Disney și au rămas în stand-by până acum câteva luni.

“Supereroii nu au voie să existe”

Trailerul începe cu un cadru ce pare a fi o celulă dintr-o închisoare în care Sam Wilson și Bucky Barnes stau unul lângă altul pe scaune, iar o femeie îl întreabă pe cel din urmă de ce este atât de supărat pe primul. “Așadar, domnule Barnes, de ce v-a supărat Sam atât de rău?”.

Clipul continuă cu scene ce implică sărituri din avion și replici pe alocuri chiar amuzante și cu mesajul că “Supereroii nu au voie să existe, dar că nu încape vorbă să-și lase treaba neterminată”. Trailerul anunță un film zgomotos, cu multe efecte speciale și multe alte “acțiuni normale pentru niște supereroi care se respectă”, potrivit The Hollywood Reporter.

În vârstă de 38 de ani, Sebastian Stan este născut în Constanța. El s-a mutat în Austria, apoi în SUA, unde a urmat cursuri de actorie. A jucat în seriale precum „Kings” și „Gossip Girl”. În 2016, a primit un rol important în superproducția „Captain America: Civil War”, James Bucky Barnes (Winter Soldier), pe care l-a repetat în alte câteva filme din universul cinematic Marvel.

CITEȘTE ȘI: Sebastian Stan va juca în noul film din seria „Căpitanul America” 

Sebastian Stan, cel mai sexy abdomen de pe Broadway!

Foto: Profimedia Images