Traistariu s-a schimbat. Nu în bine!

Apropo.ro / 13.02.2006, 11:48
Traistariu s-a schimbat. Nu în bine!
Pe o piața muzicala a dance-ului, unde monopolul este deținut de nume precum Blondy sau 3rei Sud-Est, își încearca forțele și un personaj care a crescut sub ochii noștrii și ne-a înnebunit cu trilurile lui pe acele 8 octave. Mai mult ca sigur ca

Pe o piața muzicala a dance-ului, unde monopolul este deținut de nume precum Blondy sau 3rei Sud-Est, își încearca forțele și un personaj care a crescut sub ochii noștrii și ne-a înnebunit cu trilurile lui pe acele 8 octave. Mai mult ca sigur ca v-ați dat seama ca vorbim despre neobositul și sensibilul Mihai Traistariu.

A renunțat la unduirile vocale care l-au consacrat, din fericire pentru timpanele noastre, și s-a dat pe ceva mai dansant. De fapt avem parte de o schimbare de stil aproape totala din partea lui. A renunțat, de asemenea, la freza de baiețel de gradinița, a trecut la haine de macho, cu gluga and stuff, se mișca precum o imitație de rapper, iar muzica… ahh, muzica lui Mihai este cu totul altceva decat baladele triste cu care ne-a obișnuit. Dar asta nu înseamna ca în acest moment suna OK. E doar altfel.

Ultima lui reușita în materie muzicala se intituleaza „Îți dau” și este o piesa ritmata în care combina stilul dance cu un rap vesel, dansant. Din pacate, cei care au compus piesa și-au dat în petec. Linia melodica este una, iar aranjamentul muzical parca e scris de altcineva și face parte dintr-o cu totul alta piesa. Sa spunem ca acest lucru nu este sesizabil de o ureche nelucrata. Totuși Mihai are oarece cursuri în domeniu, nu s-a prins singur ca ceva suna în neregula? Entuziasmul schimbarii pare sa-l fi dat și pe el peste cap. Ca sa fim sinceri cu noi și cu fanii înfocați ai lui o sa spunem ca piesa, pe bucațele, nu e rea, ar putea aduce cu pop-dance-ul de afara. Din pacate însa, pusa cap la cap, cu toate aranjamentele, nu a ieșit exact ceea ce ne-am fi dorit sa auzim de la un personaj plin de profesionalism cum se considera Mihai.

Citește mai multe despre „tranformarea” lui Mihai Taristaru, numai din

Tags: