Traiul pe insula pustie transformă vedetele din ”Ultimul Trib” în războinici – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 09.10.2018, 11:01
Traiul pe insula pustie transformă vedetele din ”Ultimul Trib” în războinici - FOTO
După o săptămână petrecută în sat, ”retrogradarea” pe insula pustie nu le-a picat deloc bine ”Lemurilor”, care speră să afle, joi, de la ora 20.00, la Antena 1, şi cum arată luxul în Madagascar.

Nopţi de dormit în saci, sub un umbrar din frunze de palmier, o fiertură de orez cu scoici şi ”duş” în apa oceanului – de asta au parte ”Lemurii” pe insula pustie din Madagascar, unde au ajuns după ce au ieşit pe locul al treilea la lupta pentru Teritoriu. Iar dacă insulele exotice le-ar surâde, vedetele noastre au descoperit că nu le plac dacă sunt şi pustii, aşa că pentru săptămâna aceasta s-au îndârjit şi speră să aibă o şansă la vila de lux. 

”Sunteţi trei bărbaţi şi nu sunteţi capabili să duceţi patru femei la o vilă cu piscină?!”, le-a cerut Sorana socoteală colegilor, în timp ce Daniela se hrăneşte în fiecare zi doar cu gândul că va putea sta la piscină la un moment dat, altfel e pregătită să renunţe.

”Eu nu îmi doresc la fel de mult ca ei să mai rămân aici”, a mărturisit aceasta.

Rămâne de văzut însă dacă au vreo şansă ”Lemurii” să câştige următorul joc de Teritoriu, săptămâna aceasta, joi şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.