Transferul lui Niculae ar putea eșua

Apropo.ro / 05.07.2007, 09:57
Transferul lui Niculae ar putea eșua
Directorul sportiv al clubului scoțian Inverness Caledonian Thistle, Graeme Bennett, a declarat, miercuri, ca pretențiile financiare ale atacantului Marius Niculae ar putea fi "greu de satisfacut" însa este optimist în privința realizarii transferului internaționalului român,

Directorul sportiv al clubului scoțian Inverness Caledonian Thistle, Graeme Bennett, a declarat, miercuri, ca pretențiile financiare ale atacantului Marius Niculae ar putea fi „greu de satisfacut” însa este optimist în privința realizarii transferului internaționalului român, informeaza BBC.

„Am discutat cu Marius Niculae, dar pretențiile sale financiare, bazate pe ceea ce ar putea primi în alta parte, ar putea fi greu de satisfacut. Vrem sa primim cât mai curând un raspuns, oricare ar fi acesta, pentru ca este și un club din Turcia interesat de el. Daca totul va merge bine, ar putea merge cu noi în cantonamentul din Italia”, a spus Bennett.

Potrivit agenției Sportinglife, Marius Niculae analizeaza în aceste zile oferta celor de la Inverness și va lua o decizie dupa ce va discuta cu familia sa. „Analizeaza lucrurile, dar sunt optimist”, a completat Bennett.

Marius Niculae, în vârsta de 26 de ani, este liber de contract dupa ce în sezonul 2006/2007 a evoluat la formația FSV Mainz 05, din Bundesliga. El semnase cu gruparea germana un contract pe un an, cu opțiune de prelungire, însa aceasta clauza nu a fost activata, dupa ce Mainz a retrogradat în liga secunda.

De-a lungul carierei, Marius Niculae a mai evoluat la Dinamo București și Sporting Lisabona, formație cu care a ajuns, în 2005, în finala Cupei UEFA. Atacantul are 28 de prezențe în echipa naționala a României, pentru care a marcat 12 goluri.

Mediafax