Transferul lui Ropo a cazut: „Nu mai pleaca” (Prosport)

Apropo.ro / 07.01.2009, 17:26
Transferul lui Ropo a cazut:
Dupa ce Turcu a marturisit ca transferul lui Ropo e in pericol, Borcea spune ca transferul a cazut definitiv, scrie Prosport.

Odata cu scandalul provocat de petrecerea in care a cantat pro-Steaua, Adrian Ropotan parea ca are zilele numarate la Dinamo.

Mai mult, oferta deosebit de tentanta din punct de vedere financiar venita din Rusia pe numele inchizatorului a picat cum nu se poate mai bine si toata lumea il dadea pe fotbalist ca si transferat de la Dinamo la Dinamo Moscova.

Totusi, ultimele zile au dus la o intorsatura de situatie: dupa ce Vasile Turcu a marturisit ca transferul lui Ropo e in pericol, Cristi Borcea spune ca transferul a cazut definitiv.

"Nu se pune problema in acest moment ca Ropotan sa plece de la Dinamo. Vrem sa luam campionatul si nu dorim sa ne despartim de niciun jucator. Singurul fotbalist care nu este al nostru in acest moment este Gabi Tamas, dar avem clauza de cumparare. Totul depinde de ce se va intampla in vara. Daca luam titul sau nu.", a spus oficialul cainilor la Telesport.

Mai multe detalii despre declaratia lui Cristi Borcea, pe Prosport.ro

Foto: Prosport.ro