Transformare radicală! Abia o mai recunoşti! Augusta Lazarov s-a schimbat total!

De: Nicoleta Nicolae / 09.05.2016, 11:04
Transformare radicală! Abia o mai recunoşti! Augusta Lazarov s-a schimbat total!
Augusta Lazarov şi-a pierdut din şarm! Vedeta a fost suprinsă sâmbătă seara, la concetul Carla’s Dreams, ce a avut loc la Arenele Romane.

Apariţia ei aproape că a trecut neobservată. În vârstă de 40 de ani, Augusta Lazarov părea mult mai îmbâtrânită. Din imagine se poate observa că directoarea Departamentului de Divertisment al Antenei nu a pierdut mult timp cu aranjatul, ci mai degrabă a aruncat pe ea o haină crem, şi-a pus o pereche de ochelari, o eşarfă şi şi-a prins părul. Se pare că vedeta nu a vrut să iasă în evidenţă prea tare.

Augusta Lazarov Petrescu s-a căsătorit anul trecut cu Andreas Petrescu (39 de ani), actor şi scenarist. Ei s-au cunoscut pe 7 ianuarie 2014, la un spectacol „Mă mut la mama”. El stătea în sală, pe scaunul ei, şi a trebuit să se ridice. „Îl ştiam de la televizor. Şi mi se părea arogant, din tonul vocii… Şi în seara aceea mi s-a părut foarte interesant că el avea o cu totul altă imagine, nu mai avea părul aranjat cum îl ştiam eu, ceea ce mi-a plăcut foarte tare. Pentru că nu-mi plăcea înainte…”, a povestit Augusta. Cei doi au împreună un copil, Luca, născut pe 18 decembrie 2014.

Sursă foto: wowbiz.ro