Transformare spectaculoasă! Cum arată acum Andrei Iordache, presupusul fiu al lui Cătălin Botezatu

De: Nicoleta Nicolae / 02.03.2015, 14:51

Transformare spectaculoasă! Cum arată acum Andrei Iordache, presupusul fiu al lui Cătălin Botezatu
Adrian Iordache, tânărul care a devenit celebru după ce designerul Cătălin Botezatu a dat de înţeles că este fiul său s-a transformat în lumbersexual. Şi acum nu mai seamănă deloc cu celebrul creator de modă.


În urmă cu câţiva ani, Adrian Iordache a apărut pe primele pagini ale ziarelor din întreaga ţară după ce Cătălin Botezatu a dat de înţeles că ar fi fiul său. Şi asemănarea era izbitoare. Astăzi însă, Adrian nu mai seamănă deloc cu Botezatu. Motivul? A decis să dea curs mişcării „lumbersexual” şi şi-a lăsat barba mare şi părul mai lung. Mai mult, acesta a adoptat şi o pereche de ochelari care se poartă astăzi.

Părerea lui Botezatu despre lumbersexuali nu este însă dintre cele mai bune: „Unii spun ca barba bogata emana mai multa masculinitate. Cred ca masculinitate emana si un tip cu barba tunsa scurt si ingrijit. Imi imaginez ca o barba lunga miroase mereu a tutun, a mancare… Nu imi inspira igiena. Cui ii place si cui ii sta bine sa o poarte! Dar eu nu o promovez, ca trend”, a spus creatorul de modă.