Transformare spectaculoasă de look pentru trupa VUNK

Apropo.ro / 19.08.2014, 14:42
Transformare spectaculoasă de look pentru trupa VUNK
Cornel Ilie şi colegii săi din trupa Vunk au afişat pe paginile lor de Facebook portrete cu transformări spectaculoase, dar în acelaşi timp departe de zona  rockbritanic cu care ne-au obişnuit.
Cu părul albastru şi o privire metalică, având în spate un decor care pare rupt dintr-o poveste magică, liderul trupei Vunk, Cornel Ilie, aminteşte de un erou de benzi desenate.
 
De altfel, fotografia sa, precum şi cele ale colegilor săi conţin acelaşi mesaj, cu trimitere la eroi de benzi desenate: “Dacă aş fi un super erou, ce super puteri aş avea?”.
 
Foto: Facebook
 
În celelalte fotografii, Gabriel Magă are fruntea pictată cu galben, Bogdan Crucianu are o mască roşie în dreptul ochilor, iar Nicu Sarghea are pe obraji şi pe frunte triunghiuri verzi.
 
Fiecare membru al trupei are doar o parte a chipului desenată şi din combinaţia rezultată de la toţi patru, poate ieşi chipul unui personaj desenat integral.
 
Fotografiile sunt însoţite de foarte puţine informaţii “3 octombrie. Sala Polivalentă”, şi cum trupa a anunţat deja că atunci va fi “un concert de poveste”, cu siguranţă foarte curând băieţii vor da mai multe detalii despre transformările lor surprinzătoare.
 
Puteţi asculta aici Vunk – “Curat”: