Transformare totală la “Te cunosc de undeva!” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 07.09.2018, 11:34
Transformare totală la “Te cunosc de undeva!” - FOTO
Sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20.00, în prima ediţie “Te cunosc de undeva!” a celui de-al 13-lea sezon, Romică Ţociu se va transforma în celebra interpretă de muzică lăutărească Romica Puceanu. Pentru acest rol, Romică a renunţat, pentru prima oară, la deja celebra sa mustaţă. Colegul său, Jean de la Craiova, a făcut oficiile, în camera transformărilor, în ciuda vociferărilor acestuia.

Ca să-i îndulcească pierderea, Gabriela Creţan, care conduce echipa de machiaje speciale a show-ului, i-a dăruit lui Romică o mustaţă din păr natural, realizată de ea şi frumos ambalată într-o cutie sub formă de inimioară.

Pentru rolul de sâmbăta aceasta, Romică Ţociu va purta o perucă bogată, dar şi bureţi groşi de câţiva zeci de centimetri pe sub haine, din cauza cărora a cam suferit de cald pe tot parcursul zilei de filmare.

Ce povesteşte Romică Ţociu despre Romica Puceanu, dar şi cum vor aprecia juraţii Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan transformarea acestuia, telespectatorii Antenei 1 vor afla mâine, 8 septembrie, de la ora 20.00, în prima ediţie “Te cunosc de undeva!” a celui de-al 13-lea sezon.

 

 

Tags: