Transformarea incredibilă a unei femei care cântărea 161 de kilograme

De: Gabriela Voicu / 12.06.2012, 11:00
Americanca Jacqui McCoy a reușit să slăbească de la 161 la 67 de kilograme, în 270 de zile.

Jacqui McCoy a vrut să devină mamă, dar medicii i-au spus că nu este posibil din cauză că era prea grasă. A fost momentul în care această femeie a început o bătălie teribilă cu ea însăși și a ieșit învigătoare!

Jacqui avea 30 de ani când a acceptat provocarea de a slăbi, lansată de show-ului ABC Extreme Makeover: Weight Loss Edition. Se lupta cu sterilitatea din cauza celor 161 de kilograme pe care le avea, iar cel mai mult își dorea să aibă copii.

Jacqui McCoy, înainte de a slăbi

Americanca din West Palm Beach, Florida, era deprimată, nesigură pe ea și îi era rușine să se dezbrace în fața soțului ei.

După un program intensiv de slăbit, Jacqui McCoy a reușit să scape de 58% din greutatea ei. Acum are doar 67 de kilograme.

Când a apărut la televizor, după incredibila transformare, milioane de oameni care au privit-o au rămas înmărmuriți: în 270 de zile, Jacqui a devenit cu totul altă femeie!

Jacqui McCoy, după ce a slăbit

Jackie a început să se îngrașe în adolescență. La 14 ani, ea era o tânără ambițioasă, care își dorea o carieră în muzică.

Totul s-a năruit într-o seară, la o petrecere, când a fost atacată de un băiat. Ea nu a reușit să facă față durerii pe care o suporta în încercarea de a ține secret acel incident și a început să mănânce foarte mult, devenind obeză.