Transformări diverse şi surprinzătoare la „Te cunosc de undeva!” – FOTO

De: Cătălina Matei / 19.09.2016, 12:04
Transformări diverse şi surprinzătoare la
Cea de-a doua seara a transformarilor din cel de-al zecelea sezon a debutat cu un moment memorabil: Marina Voica a urcat pe scena de la “Te cunosc de undeva!” să cânte câteva dintre cele mai cunoscute refrene din repertoriul propriu împreună cu Florin Ristei şi trupa sa, FreeStay, si a fost aplaudata in picioare de jurati si public deopotriva.

Transformarile serii au fost diverse si surprinzatoare. Nico a imitat-o pe Delia şi a cântat îmbrăcată cu rochia artistei piesa “Cine m-a făcut om mare”, iar sensibila ei interpretare le-a facut sa lacrimeze pe juratele Ozana Barabancea şi Andreea Bălan, dar şi pe colega ei de la canapeaua concurenţilor, Amna.

Dima Trofim s-a transformat sâmbătă în rapper-ul american Flo Rida şi a facut o demonstraţie de breakdance care i-a surprins pe toţi, în timp ce Dorian Popa a cântat precum Gică Petrescu “Hai să bem un păhărel”, acompaniat de taraful Silvian Voicu, şi a dedicat momentul său artistic  bunicului său. După debutul spectaculos în travesti de săptămâna trecută, Lucian Ionescu a avut misiunea să-l aducă la “Te cunosc de undeva!” pe Boy George, pe când Misha a trebuit să se transforme în fascinanta şi fandosita Vanessa Paradis. Amna a urcat pe scena in travesti ca sa-l imite pe irepetabilul James Brown, Adina Răducan a devenit pentru o seară una dintre cele mai vândute artiste tinere ale momentului, Rita Ora, pe când  Maria Buză şi Pepe  au recreat pe scena show-ului atmosfera unui bal al bobocilor, transformaţi în Megan Trainor şi Charlie Puth.