Transformări spectaculoase:”Nici nu poţi să descrii în cuvinte cum te simţi când te vezi atât de frumoasă”

De: Cristiana Trifu / 23.10.2017, 14:56
Transformări spectaculoase:”Nici nu poţi să descrii în cuvinte cum te simţi când te vezi atât de frumoasă”
Poveşti de viaţă demne de scenarii de film, transformări spectaculoase ale unor femei care s-au abandonat pe ele însele în tumultul vieţii cotidiene, toate acestea şi multe altele pot fi văzute în cadrul show-ului ”Descoperă-ţi frumuseţea” de la Antena Stars.

Marilena este o femeie care ani de zile şi-a ascuns greutăţile, dar care a ajuns acum, la vârsta de 50 de ani, să vrea, pentru prima dată, să se pună pe primul loc.

Marilena a explicat că, deşi  lucrează într-o lume a bărbaţilor,  vrea să-şi redescopere feminitatea, vrea să se simtă mai bine în pielea ei, iar pentru asta a ales show-ul ”Descoperă-ţi frumuseţea”.

”Am un stop intelectual când vine vorba de vârsta mea. Mă opresc la 35 de ani, nu pot să trec mai departe. Sunt nemulţumită că trec anii. Am imaginea mea în minte, dar e de acum câţiva ani.  Am 50 de ani şi trebuie să încerc să fac lucrurile altfel. Să fiu mai stilată. Nu ştiu să fac nimic cu părul, sunt un pic prea ştearsă”, spunea Marilena care recunoaşte că nu-şi poate accepta vârsta şi care a declarat că vrea să poată să-şi asume anii pe care îi are, dar, în acelaşi timp, să se simtă bine în pielea ei.
Marilena s-a lăsat pe mâna stilistului şi a acceptat o transformare cu adevărat spectaculoasă. A renunţat la părul lung şi a adăugat un plus de culoare în ţinută, iar rezultatul a fost unul pe măsură.

Rodica este o femeie care a terminat cu brio facultatea de matematică şi căreia, la vârsta de 50 de ani, destinul i s-a schimbat brusc, atunci când a fost părăsită de soţ. A fost extrem de tristă şi dezamăgită însă acum a decis să-şi redescopere frumuseţea şi pe ea însăşi.

”Am venit la ”Descoperă-ţi frumuseţea” să-mi recapăt frumuseţea exterioară şi interioară. Îmi doresc să-mi schimb stilul şi să fiu mai atentă cu mine. Am avut o căsnicie din care am ieşit. Am avut mai multe încercări de a repara, dar nu a mers. Am zis că mai bine singură decât singură în doi. Nu ştiu dacă soţul meu mă vedea sau nu frumoasă, dar cred că a găsit altceva”, spunea Rodica.

După ce s-a lăsat pe mâna specialiştilor, Rodica a mărturisit că se simte din nou frumoasă şi mulţumită de ceea ce vede atunci când se uită în oglindă.
Nicoleta a plecat de la 16 ani de acasă şi a luat viaţa în piept de pe vremea când era încă o puştoiacă. Este de 18 ani cu acelaşi bărbat şi spune că şi-a dorit mereu să se simtă apreciată şi iubită. Acum a simţit că este momentul să facă o schimbare pentru a-şi recăpăta încrederea în ea şi admiraţia partenerului de viaţă.

”Mereu mi-am canalizat toată energia ca să-i văd pe ceilalţi fericiţi. Mereu îi împing pe ceilalţi în faţă, dar eu nu arăt niciodată ce e în sufletul meu. Îmi doresc foarte mult o schimbare. Cel mai important este felul în care te simţi în preajma celui de lângă tine.  Şi aici este o problemă, sunt căsătorită de 18 ani. Soţul meu nu este un băiat rău, dar nu ştie să-şi exprime sentimentele. Când mă uit în oglindă nu-mi place în totalitate ce văd, mi-aş dori să am mai multă încredere în mine. Mă simt blocată şi simt că trebuie să ies din situaţia asta”, spunea Nicoleta înainte să-şi cunoască stilistul.

După o transformare cu adevărat spectaculoasă, Nicoleta s-a declarat fericită şi profund impresionată de rezultat.
”Nici nu poţi să descrii în cuvinte cum te simţi când te vezi atât de frumoasă. Eu sunt super, super mulţumită”, a mărturisit Nicoleta.
Cei trei stilişti care le-au îndrumat pe  participante spre transformările spectaculoase, Eli Adam, Tara Holtea şi Costa Stavrositu, trec acum prin mari emoţii. Care dintre ei va câştiga Gala Frumuseţii de săptămâna aceasta şi care transformare va fi considerată cel mai bine realizată, telespectatorii vor vedea sâmbătă, de la ora 19.15,  la Antena Stars.