Transformers, Fantastic Four si TMNT vor avea continuari

Apropo.ro / 02.07.2007, 16:00
Transformers, Fantastic Four si TMNT vor avea continuari
Trei dintre cele mai asteptate filme cu super eroi/creaturi imaginare ale sezonului au deja pregatita o continuare, se aude din surse neoficiale. "Transformers", "Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer" si "Teenage Mutant Ninja Turtles" nici nu si-au incheiat periplul prin toate

Trei dintre cele mai asteptate filme cu super eroi/creaturi imaginare ale sezonului au deja pregatita o continuare, se aude din surse neoficiale. „Transformers”, „Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer” si „Teenage Mutant Ninja Turtles” nici nu si-au incheiat periplul prin toate cinematografele si promit deja sa aduca o portie din incasarile anului viitor.

Redusa momentan la stadiul de zvon, vestea n-a surprins pe nimeni: nici DreamWorks nici 20th Century Fox n-ar vrea sa piarda profiturile care s-ar naste de pe urma unor eventuale continuari.

In cele mai multe cazuri, productiile menite sa atraga atat copiii cat si adultii – generand apoi o mini-industrie – merita o asemenea cinste sau chiar rangul de trilogie, asa cum s-a intamplat cu multe titluri precum „Matrix”, „Stapanul Inelelor”, „Shrek”, „Piratii din Caraibe” sau „Spiderman”.

Manuela Stoicescu

Tags: