Transmisiuni sportive şi ediţii speciale despre Mondialele de Natație, dar și fotbal, în weekend la TVR

De: Ana Obretin / 24.06.2022, 16:12
Transmisiuni sportive şi ediţii speciale despre Mondialele de Natație, dar și fotbal, în weekend la TVR

Mai multe transmisiuni sportive şi ediţii speciale despre Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta vor fi difuzate în weekend la TVR.

În dimineaţa zilei de vineri, âînotătorul român Robert Glinţă s-a calificat în semifinalele probei de 50 m spate, la Campionatul Mondial de Nataţie, potrivit unui comunicat remis Apropo de TVR. Glinţă a concurat în seria a patra, terminând cursa pe locul 2, cu timpul de 24.79 de secunde. El a înregistrat al 7-lea timp din probă.

Semifinalele la 50 m spate sunt programate vineri seară şi vor putea fi urmărite în direct la TVR INFO şi TVR 1, de la ora 20.09.

Evoluţia sportivilor români la Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta, aflat în plină desfăşurare, va fi analizată în emisiuni sportive, difuzate în acest weekend la TVR INFO.

Sâmbătă, 25 iunie, la „Info Sport”, transmisă în direct între orele 22.00 şi 22.50, Dorin Chioţea şi invitaţii lui, personalităţi şi autorităţi din lumea sportului, discută despre succesul românilor David Popovici şi Robert Glință la Mondialele de Natație de la Budapesta.

Duminică, 26 iunie, TVR INFO va transmite sosirea la Otopeni a sportivilor români participanţi la CM de Natație de la Budapesta, declaraţiile susţinute la aeroport, precum şi discuţiile acestora cu jurnaliştii prezenţi la eveniment. Transmisiunea în direct va putea fi urmărită în ediţia specială „Info Sport”, începând cu ora 21.00.

Pe de altă parte, vineri, Naţionala de fotbal U19 încearcă să prindă un loc la Mondialele ce vor avea loc anul viitor, în Indonezia. De la ora 18.30, TVR 1 transmite în direct partida Slovacia – România, de la Campionatul European UEFA U19, comentată de Marian Olaianos. La aceeaşi oră, microbiştii pot urmări la TVR 2 întâlnirea dintre Franţa şi Italia, comentariul fiind asigurat de Narcis Şelaru.

CITEȘTE ȘI: „Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole”, exclusiv online, pe canalul YouTube al Arhivei TVR

Foto: TVR