Trapattoni este interesat de Manchester

Apropo.ro / 21.12.2001, 08:53
Trapattoni este interesat de Manchester
Selectionerul reprezentativei de fotbal a Italiei, Giovanni Trapattoni, este interesat de preluarea conducerii tehnice a echipei engleze Manchester United, dupa plecarea lui Alex Ferguson, a anuntat, joi, cotidianul "Daily Mail", citat de AFP. "In ciuda varstei pe care o am nu cred ca este

Selectionerul reprezentativei de fotbal a Italiei, Giovanni Trapattoni, este interesat de preluarea conducerii tehnice a echipei engleze Manchester United, dupa plecarea lui Alex Ferguson, a anuntat, joi, cotidianul „Daily Mail”, citat de AFP.

„In ciuda varstei pe care o am nu cred ca este prea tirziu sa fac acest lucu. Manchester United este o echipa valoroasa si mi-ar placea sa lucrez in Premier League”, a declarat Trapattoni, care va implini 63 de ani pe 17 martie.

Fost antrenor al echipelor Juventus Torino, AC Milan, Inter Milano, AC Fiorentina, Cagliari si Bayern Munchen, Trapattoni se afla din luna iulie 2000 pe banca tehnica a reprezentativei italiene, care s-a calificat la Cupa Mondiala din anul 2002.

Cotidianul „Daily Mail” a anuntat, marti, ca responsabilii clubului englez au avut o prima discutie cu fostul selectioner al Olandei Louis Van Gaal.

Sir Alex Ferguson a anuntat, in luna mai, ca va parasi functia de antrenor al echipei Manchester United la finalul actualului sezon. In cei 15 ani in care a condus echipa engleza, Ferguson a cistigat de sapte ori campionatul Angliei, de patru ori Cupa Angliei si cite o data Cupa Ligii, Cupa Cupelor si Liga Campionilor.
Sursa: www.mediafax.ro