Trasee RATB modificate de santierele Capitalei

Apropo.ro / 09.04.2008, 13:06
Trasee RATB modificate de santierele Capitalei
Regia Autonoma de Transport din Bucuresti (RATB) a modificat traseele autobuzelor 117, 135, 182 si 282, din cauza unor lucrari edilitare.

In vederea executarii unor lucrari la retelele edilitare de pe Str. Ceaikovski si Calea Floreasca, incepand cu data de 09.04.2008, liniile din zona functioneaza pe trasee modificate, informeaza Regia Autonoma de Transport din Bucuresti (RATB):

Linia 135 functioneaza pe un traseu modificat pe sensul spre CFR Constanta, de la intersectia Strada Barbu Vacarescu / Strada Ceaikovski, prin Strada Barbu Vacarescu, Soseaua Pipera, apoi traseul de baza.

Linia 182 functioneaza pe un traseu modificat in ambele sensuri, de la Piata Dorobanti, prin Calea Dorobanti, Bulevardul Aviatorilor, Strada Nicolae Caramfil, Soseaua Pipera, Strada Barbu Vacarescu, apoi traeseul de baza.

Linia 282 functioneaza pe un traseu modificat in ambele sensuri, de la intersectia Bulevardul Constantin Prezan / Bulevardul Aviatorilor, prin Bulevardul Aviatorilor, Strada Nicolae Caramfil, Soseaua Pipera, Strada Barbu Vacarescu, apoi traseul de baza.

Si linia 117 functioneaza pe un traseu modificat

In vederea executarii unor lucrari edilitare pe Strada Nasaud, linia 117 functioneaza pe un traseu modificat in ambele sensuri, de la intersectia Calea Ferentari / Strada Nasaud, prin Calea Ferentari, Calea Rahovei, Soseaua Progresului, Strada Nasaud, apoi traseul de baza.