Trasee RATB modificate, in zona strazii Fluviului

Apropo.ro / 28.05.2009, 18:00
Trasee RATB modificate, in zona strazii Fluviului
Lucrarile edilitare care se executa pe Str. Fluviului, incepand de ieri, dau peste cap unele trasee RATB din zona.

Lucrarile edilitare care se executa pe Str. Fluviului, incepand de ieri, dau peste cap unele trasee ale Regiei Autonome de Transport din Bucuresti (RATB) din zona, astfel:

– Linia 178 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre ,,MASTER’’, de la intersectia Bd. Dinicu Golescu/Str. Witing, prin Str. Witing, Cal. Plevnei, Cal. Giulesti, apoi traseul de baza. Celalalt sens nu se modifica.

Pe traseul modificat, autobuzele vor opri pe Bd. Dinicu Golescu in vechea statie inainte de Str. Witing, iar pe Cal. Plevnei comun cu autobuzele liniilor 105, 282.

– Linia 635 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre ,,Ghencea’’, de la intersectia Bd. Dinicu Golescu/Str. Baldovin Parcalabul, prin Str. Baldovin Parcalabul, Str. Garii de Nord, Piata Garii de Nord, Str. Witing, Cal. Plevnei apoi traseul actual. Celalalt sens nu se modifica.

Pe traseul modificat, autobuzele vor opri in Piata Garii de Nord in statia "Gara de Nord"’ comun cu vehiculele liniilor 62, 71, 85, 93, 96, 105, 133, 282, 780, iar pe Cal.Plevnei comun cu autobuzele liniilor 105, 282.