Tratament de înfrumusețare cu rumeguș

Apropo.ro / 21.02.2015, 15:00
Tratament de înfrumusețare cu rumeguș
Uitați de cremele scumpe, Botox sau alte tratamente costisitoare, împachetările cu rumeguș fac minuni pielii.

De-a lungul timpului, femeile (și nu numai) au încercat toate metodele posibile și imposibile pentru a avea un ten curat și luminos, o piele fină ca de bebeluș, și un organism sănătos.

Japonezii se pare că au descoperit un tratament care face minuni în ce privește frumusețea – rumegușul fermentat.

Cu siguranță că ați avut ocazia să vedeți cum arată sau să-i simțiți textura.

Tehnica s-a răspândit rapid în saloanele de înfrumusețare din Japonia. Sunt necesare între 15 și 20 de minute de tratament pentru a te simți… altfel.

Rumegușul este folosit ca tratament de peste 70 de ani de zile, însă a căpătat o mai mare importanță în zilele de azi când este considerat cu adevărat miraculos.

tratament cu rumegus

Astfel, în camere special amenajate există căzi de lemn, de o persoană sau mai multe, în care este pus rumegușul uscat. Acesta provine de la copacii din Yoshino Cypress din Nara, care au un proces unic de fermentație. Enzimele din fructe și flori sunt adăugate produsului de lemn, iar fermentația are loc la temperaturi de 70-80 de grade Celsius, fără a fi folosită încălzirea artificială.

Clienții stau în căzile amenajate, în rumeguș, și sunt acoperiți cu acest produs care are efect de încălzire asupra corpului, aducând temperatura până la aproximativ 40 de grade Celsius. Efectul? La o astfel de ședință transpiri ca și cum ai fi alergat două ore la maraton.

Tratamentul cu rumeguș fermentat este recomandat celor care suferă de obezitate, anemie, hipertensiune, acnee, îmbunătățește circulația și metabolismul, dar ajută și la creșterea imunității. 15 minute de tratament costă 70 de dolari, asta în cazul în care ajungeți în Japonia și aveți de gând să încercați ceva nou.