Tratamente de frumusete, slabire, intretinere fara efort

Apropo.ro / 21.03.2008, 13:17
Tratamente de frumusete, slabire, intretinere fara efort
Nimeni nu ramane tanar si in forma vesnic. Aerobicul, exercitiile tae-bo, saloanele de frumusete, aparatele de biostimulare corporala...

Un aparat revolutionar folosit in tratamentele cosmetice, terapii corporale si faciale este Ultratone Futura Pro.

Acele femei care vor sa fie in forma excelenta, sa nu simta oboseala si sa mentina starea de frumusete, au la dispozitie aparatul care combina:

– tratamentele de biostimulare faciala si corporala;

cromoterapia;

– microcurentul (de joasa intensitate);

– ultrasunetele (ajuta la inlaturarea celulitei si stimularii producerii de colagen si elastina, repararea tesuturilor;

– programe personalizate de uz;

programe de slabit, de intretinere, tonifiere, anti-imbatranire, detoxifiere, relexologie, recuperare.

In saloanele de infrumusetare si intretinere se gasesc aparate care te ajuta sa iti mentii tonusul, dar si sa slabesti. Efectele vizibile difera de la un aparat la altul: clientele prefera ca aparatul sa faca o multime de lucruri dar fara durere si efort. Nu toate insa pot face acest lucru, tinand cont ca fiecare are un anumit tip de intretinere sau infrumusetare. Orele de gimnastica de la sala necesita timp, efort si de ce nu, si chef. Ai la dispozitie, daca nu agreezi aerobicul, banda de alergare, sauna, exercitiile de tae-boo, yoga, pilates, masajul dar si operatiile estetice. Orice stil de slabire ai incerca, nu este de folos daca nu se tii si o dieta corespunzatoare.

Atentie insa, aceste aparate minune au si anumite contraindicatii: persoanele cu boli de inima, tromboflebita, tensiune, femeile insarcinate, nu le pot folosi. Lor le se recomanda exercitii usoare de gimnastica, acolo unde se poate si este nevoie. Se stie ca ca daca faci 5 minute de miscare zilnic, vei avea un tonus ridicat si o stare de bine.

Daca programul tau zilnic nu iti permite sa pierzi timp acasa sau sa mergi la sala dupa servici, saloanele de frumusete isi fac timp pentru ca tu sa fii frumoasa intr-un timp cat mai scurt. Toate femeile isi doresc sa piarda centimetri in plus.

Preturile variaza de la o sala de intertinere la alta, dar la indemana fiecarui buzunar (pot ajunge per pachet ce include fitness, sauna, masaj…pana la 500 lei/luna, insa totul tine de cat de dotata este respectiva locatie, antrenor personal, etc). Saloanele de frumusete ce folosesc aparate de stimulare, biostimulare, stimulare bioptica, pun la dispozitia clientilor servicii diverse cu programe standard sau personalizate. Preturile sunt putin mai ridicate decat ai da pe o ora de gym, adica de la 100 lei pana la 400 euro. Incercati sa nu mergeti pe principiul ieftin si bun, ca ma indoiesc de servicii. Si de ce nu sa te rasfeti si tu odata cu ceva la care te tot atrage.

Si in Bucuresti exista saloane si centre de frumusete cu aparate minune pentru femeile care pretuiesc timpul dar care stiu cum sa arate bine: Centrele de Infrumusetare, Slabire si Fitness "Silhouette" (stim sigur ca aici poti incerca aparatul Ultratone), World Class Health Academy, Body Shape (doar sa nu vrei sa nu le gasesti). Alege doar ce este mai bun pentru tine si pentru prietenele tale.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!