Tratamentul cu lichid seminal îți menține tenul tânăr

De: Carmen Ulian / 21.03.2014, 12:45
Tratamentul cu lichid seminal îți menține tenul tânăr
Niciun tratament de înfrumusețare nu ni se mai pare bizar, după ce am văzut că de la placenta de oaie și până la sângele uman toate sunt folosite sub diferite forme. Așadar, folosirea spermei pentru frumusețe poate fi o metodă normală.

Stella Ralfini a descoperit secretul unui ten perfect, la 67 de ani, după o vacanță în India. Femeia susține că sperma este antidotul unui ten mereu tânăr, de porțelan.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Stella vorbește despre metoda simplă de folosire a lichidului seminal. Nu ai nevoie de vreun estetician, ci substanța se întinde pe toată fața, se lasă să acționeze 15 minute, după care te clătești.

Însă e a subliniat că bărbatul de la care iei spermă trebuie să fie sănătos și să aibă o alimentație corespunzătoare. Ea a dezvăluit că a preluat acest ritual ciudat, după o călătorie în India. Stella susține că sperma e cea mai sănătoasă terapie din lume, întrucât conține minerale și proteine care încetinesc procesul de îmbătrânire.

Trucul a fost împrumutat de la o indiancă de 70 de ani, care folosea masca din sperma soțului ei. Practica era veche în familia ei.

Medicii dermatologi din SUA recomandă acest tip de mască, iar actrița Heather Locklear este una dintre vedetele care o folosesc.