Tratative blocate pentru Lincar

Apropo.ro / 18.01.2002, 08:50
Tratative blocate pentru Lincar
Daca Steaua si Spartak Moscova nu se vor întelege, jucatorului nu-i mai ramîne decît sa se întoarca în Ghencea la echipa de tineret Dintr-o cruciada, plecarea lui Erik Lincar de la Steaua s-a transformat într-o odisee întortocheata. Trimis la tineret de antrenorul Victor Piturca, mijlocasul a

Daca Steaua si Spartak Moscova nu se vor întelege, jucatorului nu-i mai ramîne decît sa se întoarca în Ghencea la echipa de tineret

Dintr-o cruciada, plecarea lui Erik Lincar de la Steaua s-a transformat într-o odisee întortocheata. Trimis la tineret de antrenorul Victor Piturca, mijlocasul a încercat sa se desparta de gruparea din Ghencea înainte de termen, vara lui 2002, cînd îi expira contractul cu ros-albastrii. Primul a venit la tratative Ulrich Ferber, din partea clubului german de liga secunda Hannover ’96. Discutiile cu Steaua pareau sa se finalizeze cu succes, însa ulterior a aparut însa si varianta Spartak Moscova, oferta campioanei Rusiei fiind mai buna atît pentru jucator, cît si pentru clubul din Ghencea.

Astfel, dupa ce a facut o vizita în Antalya de Craciun, unde a avut primul contact cu formatia moscovita, iar dupa Revelion a ajuns la tratative în Germania, Erik Lincar s-a reîntors pe 9 ianuarie în cantonamentul formatiei conduse de Oleg Romantev. El a jucat chiar si în doua partide pentru Spartak, în turneul „Efes Cup”, dupa care tehnicianul rus i-a confirmat ca totul este în regula, ramînînd doar ca documentele sa fie parafate.

De atunci însa, Steaua si Spartak n-au ajuns înca la un acord. Surse neoficiale sustin ca bucurestenii au crescut pretentiile financiare la peste 500.000 de dolari. Mai mult, clubul din Ghencea ar fi cerut si 20 la suta din urmatorul transfer al lui Lincar de la Spartak, o pretentie respinsa de rusi. Deocamdata tratativele continua, dar de miercuri Lincar a revenit în tara si deocamdata asteapta rezultatul final al negocierilor dintre cluburi. În caz ca acesta nu se va produce, el ar urma sa revina în Ghencea, cel putin pîna în vara.
Sursa: www.prosport.ro